Houtdirect wordt van Feij

Houtdirect hoort vanaf nu bij Van Feij

Na een periode van uitdagingen, en uiteindelijk een faillissement, begint Houtdirect aan een nieuw hoofdstuk bij Van Feij. Onder de vleugels van dit ambachtelijke bedrijf in de houtwereld zal Houtdirect gewoon doorgaan met het leveren van een groot assortiment houtproducten. Deze staan stuk voor stuk voor kwaliteit en je bestelt ze eenvoudig online met een paar muisklikken.

De Van Feij-methode en Houtdirect

Van Feij en Houtdirect hebben één passie: hout! En daar heeft Van Feij een eigen werkwijze voor gecreëerd. Zo kan je hier terecht voor ambachtelijke houtbouw, op maat gemaakte meubels en levering van verschillende losse houtproducten. Houtdirect zorgt voor een uitbreiding van deze houtproducten, zodat jij altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw project.

Kwaliteit die blijft

Deze overname brengt daarom veel nieuwe mogelijkheden en positieve veranderingen met zich mee. Zo garandeert deze stap de kwaliteit en continuïteit van hoogwaardige producten en service waarop jij kan vertrouwen en waar je mee kan bouwen.

5 favorieten op een rijtje

Wil je ons persoonlijke advies voor je volgende project? Bel dan met onze vakmensen. Zij denken graag met je mee in alle mogelijkheden die er zijn met deze geweldige houtproducten.

Kunnen wij je helpen?

Ons team adviseert je graag!

T: 078 220 4230

E: info@houtdirect.nl