Thermisch Vuren X-clip systeem Geschaafd Ronde Hoek 20x140x3000 mm.

€ 23.95 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze Thermisch vuren latten met X-clip profiel zijn zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding, zonder zichtbare schroeven. U kunt kiezen om te werken met één breedtemaat of met verschillende breedtematen. Dit laatste wordt ook wel barcode effect genoemd en creëert een speels effect. Naast gevelbekleding zijn thermo vuren planken ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

X-Clip

Montage met het X-Clip System zorgt voor een schitterend eindresultaat. Er is geen schroef of spijker te zien; niet in de planken en niet ertussen.

Door toepassing van het X-Clip profiel met de voorgemonteerde X-Clips hoeven de planken niet meer voorgeboord en geschroefd te worden. Dit voorkomt mechanische beschadiging van het hout. Door het unieke ontwerp van het X-Clip System is er geen hout op hout contact waardoor schimmelvorming of vochtophoping wordt voorkomen. Daarnaast zorgt het systeem voor voldoende ventilatie tussen de planken met als resultaat een langere levensduur van uw project.

Prijstechnisch bovendien ook interessant. Na montage van de X-Clip profielen hoeven de planken alleen nog vastgeklikt te worden. Dit reduceerd de montagetijd met wel 30 tot 70% ,hoe groter het project hoe hoger de besparing.De X-clip profielen bevestigen met schroeven om de 40 cm de latten worden dan in de X clip gedrukt.

Houtsoort
Vuren is op zichzelf niet zo duurzaam, maar door het thermisch modificeren krijgt het hout op een milieuvriendelijke manier een duurzaamheidsklasse 2. Wat neer komt op een minimale levensduur van 20 jaar. Naast het verduurzamen zorgt het thermisch modificeren voor vormvastheid, nagenoeg geen werking en bescherming tegen schimmels en insecten. Let op, thermisch vuren is een zachte houtsoort waardoor de delen stootgevoelig zijn. Houdt hier dus rekening mee tijdens gebruik en montage.

Kortom zijn thermisch vuren latten een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 20x140x3000 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect

*De genoemde prijzen zijn planken met X-Clip profiel excl. rails. De rails dient los bij te worden besteld.

Productspecificaties

Bevestiging X-clip systeem
Houtsoort Thermisch Vuren
Model Gevelbekleding
Geschikt voor Buiten
Dikte 20 mm
Breedte 140 mm
Lengte 3000 mm