Thermisch Vuren Geschaafd Ronde Hoek 20x140x3000 mm

€ 21.85 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze thermisch vuren latten met afgeronde hoeken zijn zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding. U kunt kiezen om te werken met één breedtemaat of met verschillende breedtematen. Dit laatste wordt ook wel barcode effect genoemd en creëert een speels effect. Naast gevelbekleding zijn thermo vuren planken ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

Wilt u liever geen schroeven in uw gevelbekleding? Kijk dan bij onze X-clip bevestiging.

Houtsoort
Vuren is op zichzelf niet zo duurzaam, maar door het thermisch modificeren krijgt het hout op een milieuvriendelijke manier een duurzaamheidsklasse 2. Wat neer komt op een minimale levensduur van 20 jaar. Naast het verduurzamen zorgt het thermisch modificeren voor vormvastheid, nagenoeg geen werking en bescherming tegen schimmels en insecten. Let op, thermisch vuren is een zachte houtsoort waardoor de delen stootgevoelig zijn. Houdt hier dus rekening mee tijdens gebruik en montage.

Kortom zijn thermisch vuren latten een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 20x140x3000 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect

Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Vuren
Model Latten
Geschikt voor Buiten
Dikte 20 mm
Breedte 140 mm
Lengte 3000 mm