Meranti Planken

Meranti planken zijn, met hun unieke kleurvariaties en duurzame eigenschappen, zeer populair. U kunt ze gebruiken voor zowel binnen- als buitenprojecten. Wilt u snel zelf aan de slag met deze planken? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden met meranti.

Meranti geschaafd online kopen

Meranti is een verzamelnaam voor een aantal houtsoorten die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Door zijn tropische en duurzame eigenschappen is het een hardhoutsoort die zich makkelijk laat bewerken. Wanneer de meranti planken daarnaast zijn geschaafd, splinteren ze niet en zijn ze makkelijk te verven. Hierdoor zijn ze zeer geliefd als aftimmerhout voor bijvoorbeeld een vensterbank, plint of trap. Wij snappen dan ook heel goed dat er steeds vaker gekozen wordt voor deze karakteristieke houtsoort.

Meranti planken zijn een duurzame keuze

Een groot voordeel van meranti is dat het een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Hiermee zijn ze een duurzame keuze voor uw project. De meranti planken in ons assortiment zijn maatvast zodat u weet waar u aan toe bent. U bestelt ze eenvoudig online in onze houthandel. Heeft u nog vragen over deze planken of andere houtsoorten? Stel ze dan aan een van onze houtspecialisten. Wij denken graag met u mee.


 

Veelgestelde vragen over meranti planken

Eenvoudig online

In onze online houthandel vindt u een groot assortiment aan hout en bijbehorende houtproducten. Wij bieden u graag de beste materialen en geven daarbij advies op maat. Zo weet u zeker dat u kiest voor hout van de beste kwaliteit, zoals onze meranti planken.

Uw project

Wat meranti planken kosten, is helemaal afhankelijk van uw project. Gaat het om het maken van een binnendeur of een nieuw kozijn?

 

Wij denken met u mee

Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel meranti planken en bijbehorende bouwproducten u nodig heeft? Bij Houtdirect denken we graag met u mee. Neem daarom contact met ons op. U kunt ook het benodigde materiaal in het winkelmandje plaatsen om zo het totale kostenplaatje te zien.

90 verschillende houtsoorten

Meranti is de verzamelnaam van 90 verschillende boomsoorten die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Daarom is het een van de meest bekende tropische hardhoutsoorten in Nederland. 

 

Kwaliteit

Vanwege de scherpe eisen waaraan dit hout moet voldoen in Nederland zijn meranti planken verzekerd van een hoge kwaliteit. Wilt u advies over wat u allemaal kunt maken met deze geweldige houtsoort? Vraag het dan aan onze houtspecialisten en neem contact op!

 
Sorteren op
0 resultaten