Eiken balk 200x250x5000

€ 478.95 incl. btw
Dit product is tijdelijk niet bestelbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Momenteel 1 st. voorradig

Onze fijnbezaagde Eiken balken zijn zeer geschikt voor elk project. Of de balken nu worden gebruikt als gordingen, als ringbalken van uw constructie of voor het maken van een tafel, met deze balken kan het allemaal.

Zoekt u liever een geschaafde balken? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken balken een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en terras! Koop afmeting 200x250x5000mm en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Balken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 200 mm
Breedte 250 mm
Lengte 5000 mm