Eiken balk 100x150x3000

€ 82.20 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Eiken balken zijn zeer geschikt voor elk project. Of de balken nu worden gebruikt als gordingen, als ringbalken van uw constructie of voor het maken van een tafel, met deze balken kan het allemaal.

Zoekt u liever een geschaafde balken? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken balken een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en terras! Koop afmeting 100x150x3000mm en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Balken
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 100 mm
Breedte 150 mm
Lengte 3000 mm