Douglas Zweeds rabat 25x185x2500 mm

€ 7.50 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

LET OP! In deze partij kunnen licht gekleurde planken zitten. Ideaal om kosten te besparen als de delen toch nog worden geschilderd.

LET OP! Deze planken kunnen niet aangesloten worden op de lengtes 3, 4 & 5M.


Onze fijnbezaagde Zweeds rabat delen zijn voor vele projecten geschikt. Denk hierbij aan de wanden van uw overkapping, het bekleden van uw gevel of het maken van een schutting. Met deze planken krijgt u het “potdeksel” effect met een vlakke achterzijde. De uitsparing in het profiel zorgt voor eenvoudige montage en voorkomt kiervorming. De delen lopen schuin af, van bovenin 25 mm dikte, naar onderin 7mm dikte.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas Zweeds rabat delen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 25x185x2500mm.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 7-25 mm
Werkende breedte: 170 mm.
Afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd, achterzijde geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Gevelbekleding
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 25 mm
Breedte 185 mm
Lengte 2500 mm

Accessoires

€ 38.75 incl. btw
€ 16.15 incl. btw
€ 20.20 incl. btw