Douglas vlonderplanken glad 27x190x3000

€ 17.40 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze Douglas vlonderplanken ideaal toepasbaar voor een vloer onder uw overkapping of terras. Daarnaast zijn de planken ook zeer geschikt voor het maken van tuinmeubels. De planken zijn gedroogd en rondom glad geschaafd.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 27x190x3000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 27 mm
Werkende breedte: 190mm.
Afwerking: Geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 27 mm
Breedte 190 mm
Lengte 3000 mm