Douglas sponningplank zwart - grenen 16x190x5000

€ 29.65 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

De zwarte sponningdelen hebben een grenen basis om uitlopend hars zoveel mogelijk te voorkomen. Douglas hout bevat veel hars wat in de zon gaat "bloeden". Dit zorgt voor witte vlekken op uw nieuwe zwarte planken. Door het gebruik van grenen wordt dit zoveel als mogelijk voorkomen.


Douglas - grenen sponningplank is een solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect en koop rechtstreeks afmeting 16x190x5000.

Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van hout & tuinhout. Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is een van de hardste naaldhoutsoorten, met een goede buigweerstand. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt douglas hout gebruikt voor veranda’s, pergola's, meubels, schuttingen, vlonders en gevelbekleding.

Werkende maat: 175 mm.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Sponningplank
Kleur Zwart
Toepassing Gevelbekleding
Dikte 16 mm
Breedte 190 mm
Lengte 5000 mm