Douglas schaaldelen 22x200x3000

€ 11.50 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Douglas schaaldelen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping of het maken van een schutting. Douglas schaaldelen geven een natuurlijke en rustieke uitstraling aan uw project. De delen hebben een schorskant en zijn variërend in breedte tussen de 150 -250mm.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas schaaldelen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 22x200x3000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 22 mm
Breedte: variërend tussen de 150-250mm.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Schaaldelen
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 22 mm
Breedte 200 mm
Lengte 3000 mm