Douglas plank 27x300x6000

€ 47.40 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Douglas planken zijn zeer geschikt voor elk project. Of het nu gaat om het “potdekselen” van uw gevel, het afwerken van uw overkapping met een boeiboord of het maken van een nieuw tuinmeubel. Met deze plank kan het allemaal.

Zoekt u liever een geschaafde? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas planken een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en terras! Koop afmeting 27x300x6000mm en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Boeideel
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 27 mm
Breedte 300 mm
Lengte 6000 mm