Supradeck composiet Capsule Antike 22x140x3600 mm

€ 39.95 incl. btw
Indicatie per m²: € 79,30
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Een prachtige vlonderplank van het merk Supradeck. Vergeet u niet ook uw onderregels/balken, montageclips en plinten mee te bestellen. Gebruik eventueel de speciale calculator en bereken wat u nodig heeft voor uw project!

Over deze vlonderplank

De compostiet vlonderplanken van Supradeck zijn niet zoals de gebruikelijke hout met kunststof planken (composiet) waar u eerder mee heeft gewerkt of waar u van heeft gehoord. Dit product is het resultaat van jarenlang onderzoek en test. Het doel hiervan? Het ontwikkelen van een product dat bestand is tegen verkleuring. Waar andere vlonderdelen van composiet nog weleens kleur willen verliezen gebeurd dit bij de producten van Supradeck niet. Daarnaast zijn de vlonderplanken duurzaam, degelijk en beschikken ze over prachtige uiterlijke kenmerken.


Garantie en productie bij Supradeck

Op de vlonderplanken van Supradeck zit een garantie van maar liefst 25 jaar. De producenten zijn dermate overtuigd van de kwaliteit dat zij dit garanderen en beloven te halen.De producent van Supradeck geeft om het milieu en zij streven in ieder aspect naar het reduceren van de impact op het milieu. Er wordt een technologie gebruikt die hen in staat stelt om veel van het polymeer afval te recyclen. Naast productie met het milieu in gedachten wordt ook de kwaliteit erg scherp in de gaten gehouden. De productie heeft als streven volgens de hoogste standaarden te werken en materialen die worden gebruikt voor de producten worden voortdurend gecontroleerd en getest aan de hand van veel verschillende en vooral belangrijke factoren.

Tussen de planken moet in lengte richting 4 mm afstand gehouden worden.

Productspecificaties

Houtsoort Composiet
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Toepassing Terrasdelen
Dikte 22 mm
Breedte 140 mm
Lengte 3600 mm